royal wedding

Allmänt 2010-06-19 23:20:24
grattis

grattis till det kungliga brudparet. hoppas ni får ett bra liv!
svenska folket överdriver tycker jag.

förutom den svenska monarken gillar jag den danska kronprinsen fredrik och kronprinssesan mary are so beutiful together! love it, förutom att kronprinsen börjar få mycket grått hår. suck.

forsatt trevlig kväll för de nygifta och deras gäster! :)

själv ska jag titta på zorro och miss potter om jag inte somnar....

P.S jag kan inte lägga ut bilder, varken från internett eller print screena dem. kan bara lägga upp bilder som är från min kamra .___. dåligt för blogg.se! D.S

/lovely

sommar!

Allmänt 2010-06-15 14:35:27

okej

okej i förra inlägget skrev jag om att jag va hos ida på kalas (super kul!) men jag glömde min kamera så det blev inga bilder :(

sedan under resten av dagarna har det vart bal och avslutning och jag kanske BARA kanske lägger upp bilder från händelsena :) men eftersom jag vill njuta av sommarlovet, gå på liseberg och njuta av solen och få färg tänker jag dock sitta inne vid dtorn och dega.
 Vet inte heller om jags ka följa med lovisa, ida och stella till liseberg imon. Eller när jag ska vara med elias OCH JULIA! shit. mycket och tänka på sen mpste jag reda ut saker och så får jag inte glömma pannkakan men då måste vi vänta tills chris är tillbaka från engeln/Green Day (avis!) nog omdet.

/lovely

BITTER!

Allmänt 2010-06-05 12:03:41

i saw a knee grow!

höhöh!

idag är jag bitter ...n ästan för bitter jag blev praktiskt tagen sur på allting igår okej itne allting. Men det mesta. Vilket är synd :( för igår va det stellas födelsedag! (och jag vet inte vad jag ska ge kvinnan!!) Men allt är inte pest och pina idag sen klockan 6 så drar jag till ida som ska ha ett litet kalas! (WIHO) räddade min dag! :D Mer bilder kommer då :)

/lovely