Merry Christmas! :)

Allmänt 2010-12-24 13:33:04

Har inte med mig min kamera, blir dessvärre inga bilder.. uppdaterar medmina julklappar ist :)
Tråkigt nog ve tjag typ redan vad jag ska fåför jag var med och köpte mina egnajulklappar för "släkten" vet inte vad de ska skaffa:( BAAAH lata grisar enligt mig!

/lovely

12 dec = my sweet 16!

Allmänt 2010-12-12 21:40:49

REALLY?!

Today is my sweet 16th birthday!
Känns inte som jag är 16 utan 15 men det sjunker väl snart in i mig.. haha ingen big deal i Sverige med att fira en sweet 16 igentligen va??
Min dag har varit väldigt bittersöt fktisk för att vara min födelsedag hade jag väl höga grav idag (vill ej säga andledningen) .. men dagen blev ändå rätt lyckad:) så varför klaga? Fick ett par saker som jag blev rätt glad över. :) Senare, gick min familj och jag och å på PASTA+ (notan var 2111 kr) mycket gott! glömde kameran så det blev inga kort på maten:( lite synd..
Har fått tonvis med sms och facebook kommentarer om lyckoönskningar och grattis. Fick ett meddelande från Laos vilket var överaskande.. men det var ett glatt sådant!

Jag fick en del fina presenter från familj, b.la :



En ny plattång från syster och hennes pojkvänn



500 svenska riksdaler från mor min.



fick ett "brev" av far, mer ett bevis för att han har satt in 1000 riskdaler på kontot
tackar så hjärtligt!



Ett halsband från min käraste vän Sandra <3




Får inte glömma att jag skulle ladda upp mina käraste TINSLEY (skorna från Velour)


P.S Får inte glmma att min kära kamera (EOS 450 D) fyller 1 år idag!, fick min manick av under för ett år sedan!)



Ungefär så här såg jag ut idag... jag hade dock mitt hår backåt som en bikupa (haha)
låter lite skumt men var faktiskt kanske snyggt:) enligt mig...

Jag hade på mig en blus från Monki
Avklippta gammla jeans (jeans shorts, midjehöga)
Strumpbyxor
Halsband (fick av sandra)
Och så hade jag på mig på dagen mina tinsleys och när vi var ute och åt mina doc's :)


/lovely

3 days left.

Allmänt 2010-12-09 18:19:29
Längesen sist

det var ett tag sedan jag skrev ca 3 månader. Oops, till mitt försvar så fokucerar jag mycket på skolan och det lönar sig :) jag har fått vg på varje prov, TYP men jag tror jag ligger bra till iaf.

Idag har jag som vanligt varit i skolan, men införskaffade mig ett par söta skor från Velour, dem är doc från vår/sommar kollectionen men gör inget det va 40% off med :) gick på 1200 kr. Kollade på dem för ett tag sedan men orkade inte köpa dem då. Fick abstinens när jag kollade på "det levende slottet" av Hayao Miyazaki (aaaabsolut en av de bästa filmerna jag någonsin skådat!) Sofies skor fick mig att tänka på dem så det var ju självklart att jag drog till Velour runt 11.30 och ut gick jag med skorna i beslag. (lägger upp en bild på skorna inom snartast)

Snart blir jag 16 med och min lilla blogg 1 år. Det skall firas, om jag har förmågan till det, jag själv är enormt lat, så man vet aldrig. På min födelsedag ska jag umgås med familjen vill antingen gå och äta hos : Pasta plus, Swedish taste eller Heaven 23. Och vid jul ska vi hemma hos syster och pojkvännen Per. De har ej mågon gran med det får man leva med, får be per att ladda ner några nya filmer, såsom: HP deathly hallows pt 1, Despecible me, toy story 3 osv, får se vad han får tag i. Ett plus är att syster fick en ipad som jag får låna (yay!).


/lovely